Etiquetes

dimarts, 23 de setembre del 2014

PAC 1 MAPA CONCEPTUAL AVALUACIÓ INICIAL

                 MAPA CONCEPTUAL: AVALUACIÓ INICIAL


  1. Comenta el teu grau de compromís en relació als coneixements previs   que has reflectit en aquest document. Fins a quin punt creus que els defensaries davant d’un tribunal? Creus que poden canviar els teus esquemes en un futur proper?
Començaré per l’última pregunta, ja que penso que si que canviaran els meus esquemes en un futur, a mesura que ens endinsem en l’assignatura i anem adquirint nous coneixements i noves visions. És per aquest motiu que ara per ara preferiria no posicionar-me davant un tribunal per què penso que al no dominar la matèria no podria estar en el cert 100% de les coses plantejades. Tot i així, tampoc tindria problema de fer-ho en el sentit, que tot el que he exposat aquí, és la meva opinió personal i experiència del que penso que se (sense buscar res més, ni cap informació externa) fins ara.

 
CONCLUSIONS
 
Penso que per ser una avaluació inicial, ha estat bastant complerta i amb unes preguntes un tant complexes, per l’amplitud de les seves respostes, que dificulten ( o almenys a mi), concretar o relacionar segons quins conceptes en certs moments, com és el cas de CIÈNCIA, TECNOLOGIA, SOCIETAT i EDUCACIÓ. Per tant, crec que serà una assignatura que ens aportarà bastants coses noves de profit, i que serà exigent en la manera de fer, però ho valoro positivament, per l’ajuda que es proporciona des dels companys d’aula i el consultor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada